Hirdetés

Guitar Hero: Greatest Hits nyereményjáték - Nyertesek!

|

Segítség! Elárasztottak bennünket a rockerek!

Hirdetés

Ha már így benne vagyunk az osztogatásban, akkor egyszer és mindenkorra essünk túl a Guitar Hero: Greatest Hits nyereményjátékunk eredményhirdetésén is. Lássuk, lássuk! Ki a legnagyobb rocker e vidéken?

Berta Csaba egy egész bandával nevezett, sejtésünk szerintünk ő az, aki középen áll, s aki a felvétel kedvéért hosszú hajat is kapott, mielőtt a balról érkező akusztikus gitár szét nem tört volna pogóban edzett koponyáján. Szegény hangszer.

A művésznéven élő Gabe Croc alakítása is rendkívül hiteles. Bőrnaci, Iron Maidenes póló, sál, sapka. Ahogy lazán hátradől a családi emlékek forgatagában, minket is megérintett. Őőő.. izé, ROCK N' ROLL!!!

Kámán Dávid az iskolapéldája a valódi, elvakult rockernek, hisz fejrázás és üvöltés közben semmit sem lát a szemébe lógó hajzuhatagtól. Nem is vitás, a színpadon a helye!

Kocsis Tamás az öreg, sokat megélt rocker szerepében tündököl. Egységes fekete színválasztását egy kartoncilinderrel tetézte, ami lázadó fiatalságának amolyan utolsó álló bástyája. Testtartása is azt mutatja, hogy megitta már sörének javát.

Lengyel Flóra nem kertelt, és egy valós élethelyzetben készült fotóval lepett meg minket. Bár öltözékén nem látszik, fejtartásából könnyen kitaláltuk, hogy ő bizony szeret fesztiválokon bizonyos sátrakba betérni, ahol kedvére rázhatja azt.

Mátyus Tamás is bandával jött. Vagány fiúzenekart alakítva a basszusgitáros posztot választotta magának, s hogy teljesebb legyen az összkép, koncert közben a színpadról a legbögyösebb macát is kiválasztotta magának. Így viselkedik egy igazi rocksztár.

Sinkó Tamás fotóiból egy líraibb rockrajongó képe bontakozott ki előttünk, aki egyedül, egy szál gitárral játsza szívbemarkoló balladáit, amerre csak a poros vándorúton viszi a sors. A másik eshetőség, hogy meggyilkolt szerelmét jött megbosszulni a túlvilágról, miközben lelke egy hollóba költözött. Szabad a gazda!

Szabó Zsolttal már találkoztunk. Ám most szólóban is megpróbálja.

Szalai Márk és csapata telitalálat. Az élénk színkezelés, az átütő rocker életérzés különös dinamizmust ad a képnek, nem is beszélve, hogy rajtuk kívül nem sokaknak sikerült még egy épkézláb akkordot lefogni.

Guitar Hero: Greatest Hits játékot nyertek:


Szalai Márk
és Mátyus Tamás

Nyereményekért lehet minket nyaggatni a nyeremenyjatek[qkac]idg.hu címen, átvétel ideje, módja ugyanitt. Gratulálunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)