Hirdetés

Guitar Hero: Greatest Hits nyereményjáték - Rocker-e vagy?

|

Légy Te a legnagyobb rocker, hogy megkaparintsd a két Xbox 360-as Guitar Hero: Greatest Hits egyikét

Hirdetés

Hosszú haj, dús arcszőrzet. Bőrkabát és bőrnaci, acélbetét a surranóban. Oldaladon összefirkált, kitűzőkkel és biztostűvel teleaggatott szimatszatyor, igényesebbeknél míves bőrtarsoly. Együtteses póló, radikálisabb lelkek esetén nagy Magyarországos motívumok, és állandó Pitralon illat.

Folyamatosan az agyban a fülhallgató, dobhártyádat szaggatja a rock és a metál. Törzsvendégnek számítasz a Szigeten, a Volton, és Mezőtúron, sörödet soha nem hagyod magára egy percnél tovább. Azonnal elborul az agyad, ha a kocsmában valaki Tokyo Hotelt választ a zenegépben, s csak úgy döglenek utánad az utcán az emósok. Magadra ismertél? Remek! Akkor neked lesz a legnagyobb esélyed, hogy megnyerd a két Xbox 360-as Guitar Hero: Greatest Hits alapjátékot, amit most a BSC önzetlen felajánlásából tudunk nektek odaadni.

A feladat egyszerű és már nem ismeretlen. Öltözz be akkora rockernek, amekkorának csak tudsz! Egy kép erejéig helyezd magad valami übermetál testhelyzetbe, majd az így készült fényképet július 5-ig küldd el nekünk a nyeremenyjatek[qkac]idg[ponty]hu címre „Rokker vagyok, nyerni akarok" jeligével. A két legnagyobb rockbetyárt egy-egy Guitar Hero: Greatest Hits játékkal jutalmazzuk, hogy az eddigi Guitar Hero részek legjobb slágereit lábdobra optimalizálva is elnyomkodhassatok, mint például az eddig csak PS2-re megjelent Smoke On The Water. Rock'n'Roll! Sőt, ha még egy hangszert is csempésztek a képre, nagyon brutál-metál boldogok leszünk! (ez utóbbi feature nem kötelező)!

Beküldési határidő: 2009  július 5 éjfél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)