Hirdetés

Ez a srác 165%-os sebességgel is tökéletesen játszotta el a Guitar Hero III legnehezebb számát

|

A Through the Fire and Flames még gyorsítás nélkül is sok játékoson kifog, de a beszédes nevű GHAddictnak a több mint másfélszeres sebesség sem okozott gondot.

Hirdetés

2020 az új Guitar Hero-s és Rock Band-es rekordok éve lesz. Nemrég arról írtunk, hogy Acezero 12078 évek gyakorlását követően végre tökéletesen eljátszott egy számot, majd sírva fakadt örömében, és most egy hasonlóan boldog eseményről számolhatunk be.

Hirdetés

A kiváló névválasztó képességgel megáldott GHAddict nevéhez fűződik mostantól az, hogy a Through the Fire and Flamest 165%-os sebességgel, Experten, hiba nélkül, a világon elsőként játszotta el. Egészen felfoghatatlan, ami a szemeink előtt zajlik, valószínűleg nem kevés gyakorlás kellett a sikerhez. Visszafogottan örül, csak annyit mond a végén:

"Nos, ez az új világrekord. Megyek, hugyozok egyet."

Ha szeretnétek nagyobb örömet látni tőle, nézzétek meg ezt a videóját; miután 100%-osan tolta le a Slipknot Pulse of the Maggots című számát (a világon elsőként), felrobbant örömében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)