Hirdetés

Guitar Hero játékok tömkelege, még az idén

|

Nem kispályázik az Activision a Guitar Hero franchise-al kapcsolatban. Az idén legalább öt Guitar Hero címre számíthatunk.

Hirdetés

Addig kell a vasat ütni, amíg meleg - tartja a mondás. Az Activision pedig üti is tiszta erőből. A Guitar Hero: Metallica, és a minap bejelentett Guitar Hero: Greatest Hits, csak néhány darabja, az idén futószalagon érkező Guitar Hero címeknek.Az innen-onnan összekapart infómorzsákból kiderül, hogy legalább öt Guitar Hero játékra számíthatunk még az idén, természetesen, minden platformra összesen. Az egyik, melynek a címe is biztos, az augusztusban érkező Hard Rock Van Halen. A következő versenyző, csak Nintendo DS-re érkezik, ő lesz a Guitar Hero: Modern Hits. A népszerű sorozat ötödik része szeptemberben várható, és a fantáziadús Guitar Hero 5 címet kapta. Egy hónappal később - októberben -jelenik meg a misztikus DJ Hero. Novemberben pedig a Band Hero jön, amiről egyelőre semmit nem tudni. Az biztos, hogy idén nem lesz hiány Guitar Hero játékokból, csak aztán nehogy a bőség zavara miatt, egyik se fogyjon az elvárásoknak megfelelően.Arról sincs hivatalos álláspont, hogy melyik cím, pontosan milyen platformokra érkezik.

 

guitar5.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)