Hirdetés

Guitar Hero kontrollerrel még izgalmasabb a Rocket League

|

A srác, aki korábban táncszőnyeggel tolta a World of Warcraft MMO-t, most újabb kihívás után nézett.

Hirdetés

Rudeism (valód nevén Dylan) nem mindennapi játékos, aki olyan kihívásokat keres a videojátékokban, melyek láttán a legtöbben csak legyintenénk és újra az egerünk vagy kontrollerünk felé nyúlnánk. Ő azonban megmutatja, hogy nem létezik olyan periféria, amivel ne lehetne bármelyik játékkal sikereket elérni.

Korábban például már játszott a World of Warcrafttal úgy, hogy egy táncszőnyeg segítségével irányította a népszerű MMO-t, és a 100-as szintet is elérte karakterével. Most pedig a Guitar Hero játékokból jól ismert műanyag gitárt használta arra, hogy látványos gólokat lőjön a Rocket League-ben. Csupán 11 nappal ezelőtt kezdett bele a projektbe, de máris remek videókat sikerült rögzítenie. Nézzétek meg például az alábbi felvételt, ahol a pontos irányítást is felvázolja:

Watch live video from Rudeism on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)