Hirdetés

Guitar Hero Live - Fall Out Boy koncerten játszhatunk a héten

|

Két új Premium Show-t játszhatunk a héten a Guitar Hero Live-ban, melyek egyike három előadó egy-egy számát hozza, a másik pedig a Fall Out Boy három-három slágerét.

Hirdetés

Amikor a Guitar Hero Live megjelent, az első zenekar, aminek dalait úgy játszhattuk el, hogy a háttérben az élő koncertfelvétel pörgött, az Avenged Sevenfold volt.

Azóta mindenféle kisebb-nagyobb bandák fellépését megnézhettük, de most ismét egy igazán népszerű csapathoz értünk. Az eheti élőkoncertes Premium Show során a Fall Out Boy tavalyi KROQ Almost Acoustic Christmas-es fellépésén elhangzott három dalt, az Irresistible-t, az Uma Thurmant és a Centuriest pörgethetjük le. A teljes felvételt egyébként alább megnézhetitek.

A másik show a Pop Power!, ebben a 5 Seconds of Summer She Looks so Perfect, a Sheppard Geronimo, illetve Sky Ferreira You're Not the One című száma játszható. A korábban csak Premium Show-kban szereplő dalok természetesen bekerültek a GHTV állandó kínálatába.

A Guitar Hero Live egyébként most elég nagy kedvezménnyel kapható az 576-nál, nézzetek rá az ajánlatokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)