Hirdetés

Guitar Hero Live - újabb dalokkal bővült a kínálat

|

Tovább nő a Guitar Hero Live játszható dalainak száma. Iggy Pop, Evanescence és The White Stripes rajongók előnyben!

Hirdetés

A szerkesztőség egy része sokkal jobban rá van kattanva a Guitar Hero Live-ra, mint amennyit be mernek vallani (köszönhetően többek között a GameNightnak), így nyilván nagy volt az öröm, mikor meghallottuk, hogy hamarosan újabb számokat kapunk.

A héten elérhetővé válik hat dal a Guitar Hero Live GHTV módjának Premium Show-i között, amiket szokás szerint úgy oldhatunk fel, ha három megadott zenét háromcsillagosra teljesítünk. Persze ha valaki enélkül szeretné elérni az alábbi számokat, annak csak a jövő hetet kell megvárnia, akkor ugyanis Play zsetonokért cserébe mindenki számára hozzáférhetővé válnak.  

Bully - Trying
Evanescence - Going Under
Iggy Pop - Real Wild Child (Wild One)
Leon Bridges - Coming Home
Lonely The Brave - Victory Line
The White Stripes - Seven Nation Army

Idén még több mint 70 új dal várható az október 23-án megjelent Guitar Hero Live-hoz, így biztosan nem fog egyetlen tulajdonos sem unatkozni az év hátralévő részében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)