Hirdetés

Guitar Hero Live - több mint 70 új dal jön még idén

|

Rohamosan növekszik a Guitar Hero Live játszható dalainak száma, ráadásul a hétvégén korlátlanul játszhatunk a GHTV móddal.

Hirdetés

Az a helyzet, hogy akárhogy is mikrotranzakciós, a Guitar Hero Live GHTV módjának rendszerét úgy, ahogy van, imádom. A FreeStyleGames szakított a hagyományos DLC-rendszerrel, és egy a Spotifyhoz és társaihoz hasonló szolgáltatást talált ki.

Október 23-ai megjelenése óta szinte nem telt el olyan nap, hogy ne játszottam volna egy-két számot. Mindig van mit csinálni: a két zenei csatorna folyamatosan pörög, de ha azokon épp olyan dalok jönnek, amiket nincs kedvem eljátszani, lenyomok egy dalt egy a csatornákon való játékból felhalmozott Play zseton felhasználásával, aztán megyek vissza, vagy lezúzom a Premium Show-kat, amiket három megadott dal háromcsillagos teljesítésével lehet feloldani, és olyan számokat játszhatunk bennük, amik még megjelenés előtt állnak. Nagyon addiktív, és nem érzem, hogy bármiért nagy összeget kéne fizetnem.

Az elégedettséget az is segíti, hogy a GHTV egyébként is kielégítő méretű kínálata folyamatosan bővül, és mint azt az Activision ma bejelentette, 2015 végéig még legalább 70 új dalt kapunk. Az előző Premium Show-k helyét újak vették át, a korábbiakban lévő zenék már elérhetők a GHTV katalógusából, és hamarosan a csatornák rotációjába is bekerülnek. Az új show-k az alábbi dalokat hozták:

Paramore - "Monster"
Blink 182 - "First Date"
Fall Out Boy - "Sugar, We're Going' Down"
The 1975 - "Chocolate"
American Authors - "Believer"
George Ezra - "Budapest"

Illetve az Avenged Sevenfold koncert helyett:

Black Veil Brides - "Heart of Fire (Live)", "Fallen Angels (Live)," és "In the End (Live)"

A kiadó egyelőre csak belengetett néhányat a még hátralévő dalok előadi közül, így biztosan lesz Judas Priest, Iggy Pop, Leon Bridges, Biffy Clyro, Weezer, Rival Sons, St. Vincent, Alice in Chains, System of a Down és Bring Me the Horizon. Én egy kis Foo Fighterst azért hiányolok, de idővel talán az is bekerül.

Jó hír még, hogy pénteken délután 1 órától egész hétvégén annyit játszhatunk a GHTV-vel, amennyit csak akarunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)