Hirdetés

Guitar Hero Live - játszható a Through the Fire and Flames!

|

Minden idők egyik legnehezebb Guitar Hero száma, a Dragonforce-tól a Through the Fire and Flames, már a Guitar Hero Live-ban is játszható.

Hirdetés

Először a Guitar Hero III-ban szerepelt, majd a Guitar Hero: Greatest Hitsbe is bekerült a Dragonforce dala, ami nem csak hosszú, nagyon nehéz is eljátszani. Az új gitárral sem lett könnyebb.

Elindult a Guitar Hero Live harmadik csatornája, a Shred-a-ton, amin február 8-áig a következő számok játszhatók:

Dragonforce - Through the Fire and Flames

Alter Bridge - Cry of Achilles

Megadeth - Hangar 18

Lamb of God - Ghost Walking

Trivium - Strife

Ha ismeritek ezeket, tudjátok, hogy mindegyik jó kis zúzós dal, úgyhogy csak az elég gyakorlottaknak ajánlott, és eleinte nekik is csak Regularön (közepes nehézségi szinten). A játék egyébként most akciósan kapható az 576-nál, a PS4-es és Xbox One-os változat csak 13999 forintba kerül, de a többiért sem kell sokkal többet fizetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)