Hirdetés

Guitar Hero Live - Lenny Kravitz tanítja James Francót (videó)

|

Az új Guitar Hero Live videó tanúsága szerint nem az a lényeg, hogy jól nyomd le a gombokat, hanem hogy stílussal, beleéléssel játssz.

Hirdetés

A Guitar Hero Live senkit nem tanít meg gitározni, és nem is ezzel a céllal készül. Aki viszont nem akarja, hogy a közönség kifütyülje, jobb, ha megtanul játszani.

A játék egyik fő eleme, hogy miközben a Live módban játszunk, a közönséget látjuk a háttérben, melynek tagjai örömükben vagy haragukban tombolnak attól függően, mennyit hibázunk. Lenny Kravitz és James Franco is hibázik, mígnem Lenny ráeszmél, hogy nem az a fontos, hogyan nyomkodjuk a gitárt, hanem az, hogy beleéljük-e magunkat a játékba. Asztalon táncolás, egymásnak simulás, és a végén az elmaradhatatlan gitárszétzúzás - minden van a Guitar Hero Live új előzetesében.

A játék október 20-án jelenik meg PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, iOS-re és Androidra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)