Hirdetés

Guitar Hero Live - megjöttek az új dalok

|

System of a Down, Sum 41, Bullet for My Valentine és Judas Priest is érkezett a héten a Guitar Hero Live választékába.

Hirdetés

Az Activision tartva magát azon ígéretéhez, miszerint több mint 70 új dallal bővül a Guitar Hero Live az év végéig, most is újakra cserélte a Premium Show-kban szereplő, a GHTV listájába csak később bekerülő dalokat.

Az Avenged Sevenfold és a Black Veil Brides után a Rival Sons koncertjéről játszhatjuk el a Keep On Swinging, a Pressure and Time és az Electric Man dalokat. A csapat - az Activision szerint - egy "feltörekvő kaliforniai rockbanda", akik a Los Angeles-i Guitar Hero Live launch partyn játszottak. Az év folyamán egyébként több a launch partyn felvett dal is bekerül, így számíthatunk Weezer és Grizfolk számokra is.

Ami a másik két show-t illeti, azokban a következő hat dal vált elérhetővé:

- System of a Down - Toxicity

- Judas Priest - Painkiller

- Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall

-  Sum 41 - Fatlip

- Four Year Strong - Just Drive

- Tonight Alive - Lonely Girl

Ezek jövő héten szokás szerint felkerülnek a GHTV listájára, helyükre pedig újak érkeznek. Milyen előadókat szeretnétek még látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)