Hirdetés

Guitar Hero Live számlista - egy kis Asking Alexandria, Paramore és Foster the People az újak között

|

Újabb tíz számot ismertünk meg a Guitar Hero Live hosszú listájáról, most vegyesen került bele hardcore, pop és rock.

Hirdetés

Különböző elfoglaltságok miatt most pár hétig nem jelentettek be új számokat a Guitar Hero Live-hoz, viszont mostantól egy darabig megint visszaáll a rend, és kedd lévén újra itt egy tízes lista.

Az eddigi listákon szereplő számok javarészt egy kategóriába tartoztak, most viszont egész vegyes a felhozatal. A közelmúlt slágerei közé tartozik a One Republic Counting Stars-ja, illetve a Foster the People Coming of Age-e, de befért egy jó kis Cypress Hill és egy kis Paramore is. A zúzósabb dalokhoz az Asking Alexandria The Final Episode című száma csatlakozik. Íme az eheti lista:

One Republic- "Counting Stars"
Paramore - "Now"
The Mowgli's - "San Francisco"
Cypress Hill ft. Tom Morello - "Rise Up"
Asking Alexandria - "The Final Episode"
The Vines - "Metal Zone"
Wolf Alice - "Moaning Lisa Smile"
Disturbed - "Down With the Sickness"
TV On The Radio - "Lazerray"
Foster the People - "Coming of Age"

A Guitar Hero Live egy gitárral 100 dollárért (kb. 30 000 forint), két gitárral 150 dollárért (kb. 45 000 forint) lesz kapható október 23-tól, Xbox One-hoz, Xbox 360-hoz, PlayStation 3-hoz, PlayStation 4-hez és Wii U-hoz. A játék mobilra is megjelenik, de nem tudjuk, azokhoz a változatokhoz melyik gitárt használhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)