Hirdetés

Guitar Hero: Metallica - Dupla élvezet

|

A jövő év elején dupla lábdobbal léphetünk Lars Ulrich nyomdokaiba, ha vagyunk olyan Expertek...

Hirdetés

Nem is kell már sokat várni rá, és a sok, műanyag gombokon pengető (?!) Guitar Hero fan végre a kezei közé kaparinthatja a Metallica alcímmel érkező új Guitar Hero részt. Pontosan sajnos még mindig nem tisztázott a megjelenés időpontja, amiről széles e interneten csupán egy árva 'Q1 2009' hajlandó minket informálni. Nem valami sok, de azért legkésőbb jövő tavaszig lehet vele kalkulálni, ami persze még változhat. A Metallica környezeten és a dalokon túl viszont van egy apró újítás is, (ezt viszont már nem szeretnénk, hogy megváltozzon), ami maga az Expert+ nehézségi fokozat. Ez főképp azokat fogja érinteni, akik Lars Ulrich jelmezébe fognak bújni az otthoni koncertek során, hisz a villámlábú dobos képességeihez illően a Guitar Hero: Metallica dupla lábdob támogatással is rendelkezni fog. Szóval kis túlzással, de talpunk alatt égni fognak a nyolcadok és tizenhatodok,  feltéve ha belevágunk az dobszólók egy az egyben másolásához, ami Expert szinten ugye kötelező.  

 

metallica-1.jpg
 

 

Legfrissebb információim szerint nincs az eljátszható számok között a Metallica: All Nightmare Long , bár a dal frissességét nézve (mai) ez nem is meglepő. Minden esetre egy későbbi DLC keretében azért számíthatunk rá. Népszerűségéhez a kiváló thrash metal dallamokon kívül az elborult videóklip is hozzájárul, jó sok kommunista élőhalottal, és szélsőbalul elsült kísérletekkel.  A Metallica: All Nightmare Long videóklipet még melegébe' nézzétek meg gyorsan a tv.gamestar.hu-n! Egy élmény.

 

Metallica: All Nightmare Long

metallica-gstv.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)