Hirdetés

Guitar Hero: Metallica - Egyedi gitár csak Európában!

|

Az Activision az öreg kontinens lakóinak kedveskedik egy máshol nem kapható gitár kontrollerrel, mely nagyon durván fest.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb kiadó nemsokára megjelenő, a Metallica zenekar számait tartalmazó játékához egy különleges gitár-előlapot is tervez. A Guitar Hero Metallica Solo Guitar csomag tartalmazni fogja az előbb említett, lejjebb látható lapot, egy vezeték nélküli gitárt, illetve természetesen magát a játékot.

A Guitar Hero Metallica azon túl, hogy a legendás banda több mint 45 számát tartalmazza, 20 vendégelőadó dalait is felvonultatja. A dob kap egy "Expert+" módot, melyben mostmár két lábgéppel tolhatjuk el a számokat. A játék május 22-én fog megjelenni Nintendo Wii-re, Xbox 360-ra, PlayStation 2-re és PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)