Hirdetés

Guitar Hero Live bejelentés - kiszivárgott az Activision új játéka

|

Az Activision ma délután tervezte leleplezni a Guitar Hero Live-ot, de valakinek még mindig nem volt tiszta ez az időeltolódás dolog. Íme a legújabb ritmusjáték.

Hirdetés

Az Activision a napokban megszellőztette, hogy még a héten bejelentenek egy új játékot. Már a trailerből elég levágós volt, hogy mire is készül a cég, de mi ettől függetlenül persze nagyon izgultunk, hátha meglep minket valamivel az Acti. Végül meg is lepett, és nem is.

A francia Le Monde és a Yahoo! France valamit elszámolhatott, mert három órával az embargó lejárta előtt lehozták a Guitar Hero Live sztoriját. A cikkeket azóta természetesen már levették, de ebbe a NeoGAF threadbe azóta is folyamatosan ömlenek az írásból kimentett információk.

Egyelőre annyi biztos, hogy a Guitar Hero Live még idén megjelenik, a fejlesztéséért pedig a DJ Hero stúdiója, a FreeStyleGames felel majd. A Guitar Hero Live egy teljesen újfajta gitárkontrollert kap, ahogy a képen is láthatjátok (ami nem hivatalos, csak egy fórumozó alkotása a kiszivárgott leírás alapján), kukázzák az ötgombos megoldást és helyette hat gombot kapunk, két sorba rendezve.

Emiatt nagyon valószínű, hogy a Rock Banddel ellentétben a Guitar Hero Live nem támogatja majd az előző játékok kontrollereit. 

A másik nagyobbacska meglepetés, hogy a Guitar Hero Live-ot belső nézetből játszhatjuk majd. Ez a virtuális valóság-eszközök nélkül egyelőre elég furcsának tűnik, de várjuk meg a délután 16:00-kor esedékes bejelentést, az Activisionnek még biztos van mondanivalója az új Guitar Heróval kapcsolatban.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)