Hirdetés

Guitar Hero: Smash Hits - tracklist

|

A rajongók kívánsága alapján, íme az első Guitar Hero: Smash Hits számlista.

Hirdetés

A Guitar Hero: Smash Hits név talán újnak tűnhet, de nem az. Nem is olyan régen még Guitar Hero: Greatest Hits volt a neve, de aztán az Activision - ki tudja miért - lecserélte Smash Hits-re. A játék még az idén érkezik, és az eddig megjelent Guitar Hero játékok legsikeresebb dalait tartalmazza.

Az Activision szépen lassan adagolja az információkat, ahogy már megszokhattuk (tuti a Blizzardos arcok súgnak nekik, hogyan is megy ez). A rajongókat kérték meg, hogy válasszanak egy Guitar Hero címet, ők pedig megmondják, abból mely számokra számíthatunk. A rajongók az eredeti Guitar Hero-ra voltak kíváncsiak, így hát az Activision azt prezentálta. Íme:

* Pantera - "Cowboys From Hell (Live)"
* Franz Ferdinand - "Take Me Out"
* Queens Of The Stone Age - "No One Knows"
* Joan Jett & The Blackhearts - "I Love Rock N' Roll"
* Boston - "More Than A Feeling"
* White Zombie - "Thunder Kiss '65"
* Blue Öyster Cult - "Godzilla"
* Helmet - "Unsung (Live)"
* Queen - "Killer Queen"
* Incubus - "Stellar"
* Ozzy Osbourne - "Bark At The Moon"
* Deep Purple - "Smoke On The Water"
* The Donnas - "Take It Off"
* The Exies - "Hey You"

Ez tehát nem a teljes lista, csupán azok a számok, amiket az első Guitar Hero játékból érdemesnek tartottak áthozni. További listákra számíthatunk hamarosan.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)