Hirdetés

Egy streamer bekötött szemmel, hiba nélkül végigjátszotta a Guitar Hero egyik legnehezebb számát

|

A videós nem csak hibátlanul nyomta végig a zenét, de közben egy percre sem nézett rá a képernyőre.

Hirdetés

A Guitar Hero az egyik legrégebbi ritmusjáték-sorozat, és amíg a legtöbb dallal még az átlagos játékos is gond nélkül megbirkózik, addig vannak olyanok, amelyek képesek megizzasztani az embert. Ezek közül is kiemelkedik a DragonForce száma, a Through the Fire and Flames, amit most egy srác egészen mesterien nyomott végig.

Hirdetés

Randy Ladyman néven fut az a 22 éves Twitch-streamer, aki nemrég nagyon izgalmas műsort adott a nézőinek a Guitar Hero III: Legends of Rock-ban. A videós először itt-ott elvétett egy gombot, de aztán újraindította a fentebb említett számot, arcába húzta sapkáját, és 100%-os pontossággal végigjátszotta az egészet expert nehézségen, ráadásul a még több odafigyelést igénylő Full Combo is összejött.

Randy egyébként 12 éves kora óta Guitar Herózik, és egy hétig szenvedett, mire végre sikerült összehoznia ezt az elképesztő teljesítményt.

Nektek sikerült már végignyomni a Through the Fire and Flames-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)