Hirdetés

Ronin - a körökre osztott lopakodós játék, ami Gunpoint akar lenni

|

A Hotline Miami és a Shadow Warrior kiadója egy új projekt mögé állt, ráadásul jó okuk volt rá. A Ronin egy nagyon izgalmas címnek ígérkezik.

Hirdetés

Még idén érkezik PC-re, Mac-re és Linuxra a Ronin, ami a Transistor körökre osztott harcrendszerét, a Gunpoint lopakodós részeit, és a Mark of the Ninja behatolásait örökölte.

A fejlesztő, Tomasz Waclawek annyit mondott játékáról, hogy egy „Gunpoint ripoff”, de a Gunpoint fejlesztője, Tom Francis erősen ellenkezett, mondván, hogy a Ronin inkább egy „király ninja-orgyilkosos játék”. Általában az új projekt fejlesztője szokott védekezni, hogy „nem-nem, ez nem klón” és nem fordítva.

Waclawek egy nagyon csalódott választ küldött Francisnek. „Ez elkeserítő. Tényleg nagyon próbálkoztam, hogy egy Gunpoint klónt csináljak, és most azt mondja, hogy nem olyan. Nem tudom, hogy mit csinálhattam rosszul. :(„

A Roninból már elérhető egy ingyenes demó verzió a hivatalos oldalon. Ha kipróbáltátok, akkor meséljétek el, hogy tetszett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)