Hirdetés

Guybrush visszatér - Egyelőre csak Xboxon

|

Guybrush Threepwood nem mai gyerek. 1990-ben határozta el, hogy kalóz lesz. Az emlékezetes kalandokat azóta is emlegetjük.

Hirdetés

A legendás Monkey Island sorozat első része kerül feldolgozásra, a Lucasarts dolgos kezeinek hála. Hivatalos bejelentés nem történt, így csak találgatásokkal, és pletykákkal szolgálhatunk.

Az ESRB német tagozata a felelős mindenért, Náluk már látható, hogy a The Secret of Monkey Island, egy Xbox 360 játék leszen, melyet a Lucasarts játékainak európai forgalmazásáért felelős Activison dob piacra errefelé. Az eredeti játék 1990-ben jelent meg, és a mai napig az egyik legkreténebb, és legjobb kalandjáték cím amelyet monitoron láthattunk. Egyes meg nem erősített információk alapján, az új Monkey Island játék egy Xbox Live cumó - azaz csak letölthető MS pontokért - és a hamradik részből ismerős rajzfilmszerű grafikát használja majd, full HD minőségben. De jó is lenne, ha feléledne a sorozat, és jönne még pár új rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)