Hirdetés

Gwent - így szerezhetsz könnyen bétakulcsot

|

A Microsoft és a CD Projekt RED kitalált egy rövid személyiségtesztet, aminek végén egyrészt megtudhatjuk, mely frakcióhoz tartozunk, másrészt belépőt szerezhetünk a Gwent bétájához.

Hirdetés

Az önálló Gwent: The Witcher Card Game még messze nincs kész, de már most fantasztikus. Sokkal részletesebb, változatosabb, mint a Witcher 3-as eredeti, és a megjelenésig folyamatosan fejlődni fog.

A jelenlegi változat is tökéletesen játszható, azonban ezt csak azok tudhatják saját tapasztalatból, akiknek sikerült valahogyan béta kulcsot szerezniük. Aki eddig még nem járt sikerrel, most örülhet: ezen az oldalon ugyanis nagyon gyorsan és fájdalommentesen lehet Xbox One-os kulcshoz jutni. Aki PC-n játszana, az se ijedjen meg, mert a játék Play Anywhere-es lesz, így ha egyszer végre felkerül a Windows Store-ba, az is letöltheti, aki One-os kódot aktivált.

A feladat csak annyi, hogy feltöltötök egy képet (akármiről), válaszoltok pár kérdésre, majd a végén, amikor kiderül, melyik frakcióba sorolódnátok, rányomtok vagy a Facebook megosztás, vagy a Twitter megosztás gombjára. Ténylegesen megosztani nem muszáj, kattintás után egyből megjelenik a kód, amit aztán Xboxon vagy itt tudtok aktiválni.

Én egyébként - mint ez a fenti képen is látható, amin egy faliórának örülök - elvileg északi vagyok, viszont igazából szörnyes paklival játszom. Néha Skellige. Nem tökéletes a rendszer - vagy én vagyok áruló.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)