Hirdetés

Gwent: Homecoming - már mindenki kipróbálhatja a Witcher kártyajáték felújított verzióját

|

A mai nappal elstartoltak a PTR szerverek, így mindenki belekóstolhat a Gwent nagy visszatérésébe.

Hirdetés

A fél éves hiátus után hamarosan ismét frissül a Gwent, méghozzá nem is akárhogyan, a teljesen újragondolt játék tesztszerverei pedig már meg is nyíltak.

Hirdetés

A The Witcher 3 minijátékából önálló címmé avanzsált Gwent ugyan remekül indult a kártyajátékok piacán, az elmúlt szűk egy évben számos rossz döntést hozott a CD Projekt Red a Gwent filozófiáját illetően, emiatt hétről-hétre rohamosan veszítette el játékosait a lengyel program. Nos, a csapat nem volt rest, és egy fél éves szünet után alapjaiban gondolták át a dolgokat, ennek eredménye egy technikailag és kivitelezésében is teljesen új játék lett.

A Gwent: Homecomingra keresztelt projektbe ma először nézhettünk bele komolyabban egy livestream során, a látottak pedig minimum meggyőzőek. Kellemes meglepetés, hogy a közvetítés végén azonnal meg is nyíltak a tesztszerverek, ahol ezen a linken mindenki szabadon regisztrálhat, és utána kezdődhet is a móka.

Ti is elégedettek vagytok a Gwent visszatérésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)