Hirdetés

Gwent - megjött Nilfgaard serege

|

A Gwent: The Witcher Card Game újabb paklival bővült, megérkeztek a nilfgaardiak. Videón kapunk ízelítőt abból, mit tudnak az új lapok.

Hirdetés

Még mindig csak zárt bétában játszható az önálló Gwent játék, de szépen bővülget. A CD Projekt RED több kisebb frissítés után most kiadott egy nagyot.

A Nilfgaard pakliban rengeteg, eddig még nem látott képességű lapot találunk. Van például olyan, ami ellenáll az időjáráslapoknak, vagy olyan, amivel nem csak átállíthatunk egy egységet a mi oldalunkra, de megnövelhetjük erejét is. A vezér, Emhyr Var Emreis kijátszásával két, véletlenszerűen kiválasztott lapot megnézhetünk az ellenfél paklijából. 

Aki szeretne Xbox One-on vagy PC-n játszani, az a hivatalos oldalon továbbra is jelentkezhet a bétára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)