Hirdetés

Gwent - hamarosan PS4-en is elérhető lesz

|

A PC és Xbox One platformok után a Sony konzoljára is ellátogat a játék, ráadásul egy egész hétvége áll rendelkezésre a teszteléshez.

Hirdetés

Egyre népszerűbb a The Witcher világán alapuló kártyajáték, a CD Projekt Red pedig már korábban azt ígérte, hogy mindhárom nagyobb platformra elhozza a Gwentet. A PC-s és Xbox One-os játékosok már hónapok óta élvezik a zárt bétát, és néhány nap múlva PS4-en is megkezdődik a technikai bétateszt.

Március 31-től egészen április 3-ig fog tartani a PlayStation 4-es tesztidőszak, ráadásul PS Plus előfizetés sem szükséges ahhoz, hogy kipróbálhassátok a játékot, mindössze csak le kell töltenetek a Store-ból. A fejlesztő CD Projekt Rednek az a célja ezzel, hogy megnézzék, miként teljesít a Gwent a Sony konzolján.

Nem lesz elérhető az összes jelenlegi funkció, de a játékosok így is megépíthetik majd saját paklijaikat, végigjátszhatják a tutorialt és online casual meccseket is tolhatnak.

Ti kipróbáljátok a Gwentet a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)