Hirdetés

Gwent: The Witcher Card Game - így lesz még izgalmasabb a pakli-nyitogatás

|

A CD Project Red egy izgalmas újdonsággal dobná fel készülő kártyajátékát, aminek mindenki örülni fog.

Hirdetés

A Hearthstone egyik legizgalmasabb pillanata, amikor kinyitod a megszerzett paklit, és reménykedsz, hogy ezúttal legendary lap volt benne. Legalábbis egy darabig. Aztán mikor zsinórban harmadjára nyitsz egy Crazed Alchemistet (amiből egyébként is van már 17), akkor elmegy a kedved az egésztől.

A Gwent fejlesztői ettől a frusztrációtól szeretnék megkímélni a játékosokat egy kifejezetten egyedi újítással, ami feldobja majd a pakli-nyitogatást. Minden boosterben 5 lap található, amiből legalább egy rare vagy annál ritkább, a kapott lap azonban nem előre rögzített, hanem a játékos választhatja ki, hogy mit is szeretne.

Na nem az összes lap közül: a Gwent ilyenkor három alternatívát kínál, ebből választhatjuk ki, hogy melyiket szeretnénk megtartani. Persze így is előrfordulhat, hogy már megvan az összes lap, de sokkal kisebb az esélye, hogy pont kinyitod, amit épp tegnap craftoltál le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)