Hirdetés

Gwent: The Witcher Card Game - 60 lappal érkezik Nilfgaard

|

Ismét indulhat a kártyagyűjtögetés a Gwent: The Witcher Card Game zárt bétájában, ugyanis hamarosan egy újabb frakció csatlakozik a kártyaasztal mellett lerendezett csatákhoz.

Hirdetés

Nem is olyan rég érkezett egy méretesebb frissítés a Gwent: The Witcher Card Game jelenleg elérhető változatába, de a CD Projekt RED máris újabb lapokat jelentett be.

Sőt, egy egész új frakció érkezik, Nilfgaard ugyanis most fog bekerülni az önálló Gwent játékba. Ez a pakli arra lesz kihegyezve, hogy átvegyük az uralmat a csatatér felett, így például az ellenfelünk kezében lévő lapokra is rápillanthatunk majd. Az új frakciót is hozó frissítéssel több mint hatvan új kártya érkezik, így a többi oldal is kap saját lapokat, ráadásul nem is olyan sokára, hiszen február 6-án jön a PC-n és Xbox One-on játszható zárt bétába. Addig is belenézhetünk majd a Gwent újdonságaiba, ugyanis 1-jén egy streamben mutatják be őket a készítők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)