Hirdetés

Gwent - csúszik a Thronebreaker megjelenése

|

A CD Projekt RED egy blogposztban mesélt a Gwentet érintő szükséges változtatásokról.

Hirdetés

Ahogyan arról már a nyáron beszámoltunk, a CD Projekt RED nem aprózza el a Gwent sztorimódját, elvégre arról a csapatról beszélünk, amely a zseniális The Witcher 3: Wild Huntot is megálmodta. Ennek a maximalizmusnak azonban vannak hátrányai is. Például az idő. 

Hirdetés

A Thronebreaker névre keresztelt egyjátékos kampány még az idei gamescomon mutatkozott be, amelynek főszereplője Meve, a harcedzett királynő, Lyria és Rívia uralkodója lesz, aki újra kénytelen csatába állni, hogy megvédje népét egy inváziótól. A sztori a The Witcher világának soha nem látott részeire kalauzolja a játékosokat és rengeteg új tartalmat kínál majd. Az eredeti tervek szerint még idén megkaptuk volna, azonban a stúdió most bejelentette, hogy 2018-ra csúsztatták a Thronebreaker megjelenését. Az okok egyszerűek és érthetőek: úgy döntöttek, hogy megnövelik a kampány méretét, ehhez a munkához pedig több idő kell. A CD Projekt RED munkatársai elnézést kérnek mindenkitől, aki már az ünnepek alatt szeretett volna belemerülni a történetbe, viszont mindent megtesznek annak érdekében, hogy érdemes legyen rá várni - ezt pedig minden további nélkül el is hisszük nekik. 

A csapat azt is elárulta, hogy 2018 lesz az az év, amikor a Gwent végre maga mögött hagyja a bétaváltozatot, ez pedig azt jelenti, hogy felgyorsul majd a multis update-ek és frissítések gyakorisága, illetve jönnek új kártyák, kihívások és más újdonságok is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)