Hirdetés

Gwent - két trailerrel ünnepeljük a nyílt bétát

|

Elindult a Gwent: The Witcher Card Game nyílt bétatesztje, ennek örömére pedig nem csak egy gameplay videót, hanem egy cinematic trailert is kaptunk.

Hirdetés

A mai napon mindenki számára megnyílik a Gwent: The Witcher Card Game bétája, vagyis a PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékosok is belekóstolhatnak a kártyás mókába. A CD Projekt Red nem is maradt tétlen egy ilyen jeles napon.

Kapásból két előzetest is élesítettek, megosztottak egy gameplay anyagot és ugyancsak közzétettek egy gyönyörű cinematic videót is, ami a humort sem nélkülözi. A nyílt bétában egyébként most mindenki tiszta lappal indul, így a zárt teszten résztvevők semmilyen előnyt nem élveznek majd, nem hozhatták át korábbi gyűjteményüket.

Ti tesztek egy próbát a Gwent: The Witcher Card Game-mel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)