Hirdetés

Gyakorlatilag eldőlt, Xbox-exkluzív lesz-e a The Elder Scrolls VI

|

Phil Spencer adott egy elég beszédes interjút, innen már szinte biztosra lehet venni a dolgot.

Hirdetés

A GQ-ban nemrég megjelent egy interjú az Xbox divízió vezetőjével, Phil Spencerrel. Itt került szóba az, hogy a jövő két nagy Bethesda játékának mi is lesz egészen pontosan a sorsa - a Bethesda mögött álló ZeniMax Mediát ugyebár tavaly vásárolta fel a Microsoft, immár az Xbox Game Studios alá tartoznak, ezért is olyan forró téma a Bethesda-játékok exkluzivitása. 

Azt már egy ideje tudjuk, hogy az elvileg 2022-ben érkező Starfield biztosan Xbox-exkluzív lesz, magyarán csak és kizárólag Xbox konzolokra és PC-re jelenik meg, ráadásul azonnal elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában is. Most azonban végre szó esett a The Elder Scrolls VI-ról is.

Hirdetés

A GQ cikkében az olvasható, hogy Spencer előbb kijelenti, 2022 (szerinte) vitathatatlanul legnagyobb játéka, a Starfield csak Xbox konzolokra és PC-re érkezik, majd utána hozzáteszi, ugyanígy látja a The Elder Scrolls VI helyzetét is. Nincs szó szerint kimondva tehát, hogy Xbox-exkluzív lesz a The Elder Scrolls VI, de nehéz lenne másként értelmezni Phil Spencer szavait. 

Spencer egyébként később azt is hozzátette, ezzel a döntéssel nem más platformokat akarnak büntetni, egészen egyszerűen azt szeretnék, hogy a lehető legteljesebb csomagot kínálják az Xbox ökoszisztémában (tehát konzolon és PC-n) az összes rendelkezésükre álló munícióval. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A The Elder Scrolls VI megjelenési dátumáról egyelőre halvány lila gőzünk sincs, de teljesen bizonyos, hogy nem a közeljövőben érkezik. A Starfield 2022. november 11-én, vagyis nagyjából egy év múlva fog megjelenni  Xbox Series X/S konzolokra és PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)