Hirdetés

Lezártuk a gyakornoki pályázatot - hogyan tovább?

|

Két hete véget ért gyakornoki pályázatunk, mostanra pedig sikerült kiértékelnünk a beérkezett jelentkezéseket is. Aki jelentkezett, most jól figyeljen.

Hirdetés

Megígértük, hogy nem csúszunk sokat a gyakornoki pályázattal, és szerencsére sikerült is tartani magunkat ehhez az ígérethez. Végigmentünk minden beérkezett munkán, kiválogattuk azokat, akikről úgy érezzük, elég tehetségesek, és egy napon talán a GameStar csapat állandó tagjává is válhatnak.

A mai nappal elkezdtük kiértesíteni a továbbjutókat, de még nem mindenkit. Összesen 26-an jutottak át az első rostán, és szeretnénk mindenkire megfelelő mennyiségű időt szánni, hogy eldönthessük, valóban tudunk-e együtt dolgozni a továbbiakban, egyeztethessük, mi pontosan mit kínálunk, és mit várunk ezért cserébe. A következő hetekben fokozatosan küldjük ki az e-maileket, és szólni fogunk, ha a lista végére értünk, hogy ne várjatok hiába. Amíg nem szólunk, még izgulhattok.

Egyébként a jelentkezők átlag életkora 23 volt, a legidősebb közülük 34 éves. 95%-ban fiúk jelentkeztek, de akadt 3 lány is, aki úgy döntött, kipróbálná, milyen az újságírás nálunk. Csupán 36% budapesti, a többiek Magyarország más településeiről, valamint Szlovákiából vagy Írországból jelentkeztek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)