Hirdetés

Gyalogosan fedezhetjük fel a bolygókat Elite Dangerous: Odyssey-ben

|

A 2014-ben megjelent játék soron következő kiegészítője nagyszerű újítást hoz a rajongók számára.

Hirdetés

A PC Gaming Show-n a Frontier Developments fejlesztőcsapata bemutatta az Elite Dangerous legújabb kiegészítőjét, az Odyssey-t, amely a jelenlegi tervek alapján valamikor jövő év elején fog megjelenni. A műsorra a fejlesztők egy új trailert is készítettek, illetve Piers Jackson game director beszélt a játékról egy interjúban.

Hirdetés

Sok játékos régi vágya volt már, hogy az Elite Dangerous világát nem csupán az űrhajókkal, hanem azokból kiszállva is felfedezhessék. Az Odyssey-nek köszönhetően lesz erre lehetőség, ebből adódóan pedig rengeteg újabb kaland és érdekes környezeti interakció vár a játékosokra. Nézzétek meg ti is az új bemutatót, illetve a Piers Jacksonnal készített interjút alább.

Az Elite Dangerous: Odyssey-nek egyelőre pontos megjelenési dátuma nincsen, várhatóan 2021 elején fog érkezni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)