Hirdetés

Gyanúsak az Animal Crossing: New Horizons nagy felbontású képei - jöhet a Nintendo Switch Pro?

|

Nem éppen a legütősebb bizonyítékok ezek az erősebb konzol létezésére, de érdemes lehet közelebbről is megvizsgálni az ügyet.

Hirdetés

Tavaly világszerte rengetegen cserélték le régebbi konzoljaikat, amikor a Sony és a Microsoft piacra dobta a jelenlegi generációs gépeit, azonban a Nintendo nem csatlakozott a buliba, így a Nintendo Switch nem lett leváltva.

Habár időközben a japán óriás elhozta nekünk az eredeti gépnél picit kevesebb funkcióval bíró Switch Lite-ot, már korábban is szóba került, hogy valamikor a jövőben jöhet az erősebb modell, aminek létezésére lehet, hogy sikerült is találni bizonyítékokat.

Hirdetés

A szimplán csak Switch Pro néven emlegetett gép hivatalosan még nem lett bejelentve, de eddig sem lehetett teljesen kizárni, hogy a Nintendo előáll majd egy, az alap masinánál valamivel erősebb modellel. Ehhez az egészhez kapcsolódhat az is, hogy valamiért az Animal Crossing: New Horizons hivatalos Twitter-oldalára több olyan screenshot is felkerült a játékból, amelyek eredetileg nem a megszokottnak számító 1920x1080-as, vagyis Full HD-s felbontással rendelkeznek, hanem jóval nagyobbal, egészen pontosan 5760x3240-essel, ami a 4K-t is simán meghaladja.

Erre a furcsaságra egyébként az Animal Crossing World figyelt fel, és szerintük a magas felbontású screenshotok azt jelenthetik, hogy a Nintendo rendelkezik a játék egy olyan verziójával, amely bizony nem Full HD-ban fut. Nyilván nem kőkemény bizonyítékok ezek a screenshotok, viszont a korábbi pletykákat elnézve egyértelműen érdekességként lehet rájuk tekinteni, és az sincs kizárva, hogy a Nintendo keddi műsorán végre tényleg bemutatkozik a Switch Pro.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)