Hirdetés

Gyarapítsd a MEEX Games táborát, és válassz egy játékot!

|

Hívd meg húsz ismerősödet a MEEX Games Facebook oldalára, és válassz egyet három játék közül!

Hirdetés

Szeretnél ingyen PC-s játékot? Van tíz perc szabadidőd? Van húsz meggyőzhető ismerősöd? Akkor ne habozz tovább, csatlakozz, toborozz, és válaszd ki a jutalmad.

A MEEX Games nyereményjátékot hirdetett, amiben a szerencse helyett a gyorsaság és a kiterjedt baráti kör vezethet sikerre, ugyanis három játékból 20-20 példány vár arra, hogy valaki hazavigye őket.

Blur - Valós helyszíneken (Los Angeles, London, stb) létező járgányokat (pl.: Dodge Viper, Lotus Exige, Ford Transit) felvonultató autóversenyt felszedhető power-upokkal és a riválisokkal folytatott kíméletlen harccal nyerhetjük meg.



Prototype - Alex Mercer akaratán kívül fertőződött meg egy vírussal, ami örökre megváltoztatta életét: puszta kézzel tép szét tankokat, helikoptereket kap le a levegőből, nem csoda, hogy az egész hadsereg a nyomában van, miközben Manhattan csatatérré változik körülötte.



Transformers: War for Cybertron - Michael Bay filmtrilógiája keveset mutatott meg Cybertronból, az Autobotok és az Álcák anyabolygójából. Ezzel az akciójátékkal végre megismerhetjük az előzményeket, és testközelből élhetjük át azt az öldöklő háborút, ami végül civilizációjuk összeomlásához vezetett.



Ha tehát rá szeretnéd tenni a kezed a fenti három játék valamelyikének PC-s kiadására, akkor csatlakozz a MEEX Games Facebook oldalához, majd javasold ismerőseidnek is. Ha közülük legalább húszan elfogadják a meghívást, és maguk is csatlakoznak a csoporthoz, akkor választhatsz egy játékot. Biztosítsd mielőbb ismerőseid támogatását, hogy beférj azon 60 játékos közé, akik a leghamarabb teljesítik a feltételeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)