Hirdetés

Gyengébb gépeken is szebben fog futni a Microsoft Flight Simulator

|

Végre bekerül az Nvidia és az AMD teljesítménynövelő technológiája is a Microsoft Flight Simulator PC-s változatába.

Hirdetés

A Microsoft egyik legnagyobb múltú játéksorozata a Flight Simulator, mely mindig is szerette felemészteni a rendelkezésére álló forrásokat. Nincs ez másképp a legutóbbi résszel sem, ami minden eddiginél elképesztőbb látványt nyújt, ahhoz azonban, hogy ezt kihozzuk belőle, bizony komoly hardverrel kell rendelkezni.

Manapság az Nvidia és az AMD is segít, hogy egy kicsit okosabban gazdálkodhassunk a GPU-nk teljesítményével, a technológiáik pedig végre a Microsoft Flight Simulatorba is bekerülnek.

Hirdetés

Az Asobo, a Flight Simulator fejlesztője egy kérdezz-felelek során elárulta, hamarosan megérkezik a játékba az Nvidia Deep Learning Super Sampling támogatása (DLSS) és természetesen ezzel egyidőben az AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) is elérhetővé válik.

A két technológia a július 10-re ütemezett frissítéssel jön, a fejlesztőknek ugyanis még egy kis időre szükségük van a tökéletes implementáláshoz. A beszámolóból megtudtuk, az FSR-ből egyelőre csak az 1.0 kerül be, a DLSS-szel pedig vannak még apróbb hibák, amiket még el kell hárítani a megjelenés előtt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az FSR 2.0 is a horizonton van, ez a felskálázás viszont erősebb AMD GPU-kat igényel, és a beépítéshez is több idő szükséges. A fejlesztők azonban már ezen is dolgoznak a stúdiónál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)