Hirdetés

Gyengén teljesít a Capcom - félig üres a pohár

|

Az osakai vállalat pénzügyi előrejelzései szerint rosszul áll a Capcom: a befektetők által elvárt profit felét sem sikerült teljesíteni.

Hirdetés

A CVG jelentése szerint 46 millió angol fontba került a Capcom átszervezése: a vállalat a digitális tartalmak felé próbált nyitni, és ennek céljából átstrukturálta a játékfejlesztői részlegeit. A vállalat 43 millió fontos (15 milliárd Ft) bevételt várt a változásoktól, de a végösszeg valahol 19 millió (6,5 milliárd Ft) környékére jön ki.

Hogy mennyi lesz pontosan, azt a Capcom hivatalos, teljes pénzügyi jelentéséből tudhatjuk meg hamarosan. A vállalat jobb teljesítményre számít a 2014-es pénzügyi évben: a tavalyi 625 millió fontos (216 milliárd Ft) játékeladásokhoz képest most 648 millióra (225 milliárd Ft) számítanak.

Előfordulhat, hogy ez az optimizmus köthető a PlayStation 4 megjelenéséhez, vagy az olyan eljövendő játékokhoz, mint a Deep Down és a Remember Me, és nem lesz akkora a gond, mint amekkorának most tűnik. Láthatjuk azért, mennyire nehéz lépést tartania a nagyvállalatoknak a változó világgal, de reméljük, nem lesznek olyan durva átalakítások, mint pl. a Square Enix esetében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)