Hirdetés

Gyengén teljesített az Atari

|

Az Infogrames birtokában lévő Atari kiadóvállalat is nyilvánosságra hozta az anyacége után, hogy náluk hogy alakult az elmúlt pénzügyi év. A mostani adatok már hitelesítettek, így ezek a mérvadóak. Ezek szerint a 2006. március 31-én zárult utolsó pénzügyi negyedévben 4,3 millió dollár nettó veszteséget sikerült elérni, míg az egész pénzügyi évet nézve ez az érték 67,1 millió dollárra rúg. Ám figyelembe véve a kiadó birotkában lévő licencjogok amortizációját, a veszteség 6,2; illetve 69 milliió dollárra emelkedett. A következőkben stratégiai szemléletváltásra készülnek fel, melynek során leginkább a piaci részesedés növelése kerül majd előtérbe, illetve elmozdulás várható az online játékok irányába, főként újgenerációs konzolok esetében.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)