Hirdetés

Gyere vissza DDO-zni!

|

Tavaly a Turbine a Dungeons & Dragons Online-al próbált sikereket elérni, de nem sikerült, ez évben a LotRO-val viszont annál nagyobb sikert arattak és váratlanul robbantak be újra a köztudatba. Most egy akciót szerveznek hogy visszacsábítsák a régi DDO játékosokat.

Hirdetés

Bárki aki valaha is játszott a DDO-val kapott egy e-mail-t a szokásos hírekkel és azzal a lehetőséggel, hogy visszajöhessen játszani. Ezen játékosok a hétvégére megkapják az accountjukra az összes megjelent kiegészítőt és a klienst is ingyenesen tölthetik le. A mostani hétvégén ingyen játszhatnak, és ha megjött a kedvük a minden ilyenkor szokásos plusz költség nélkül előfizethetnek. Ezen kívül az akcióban résztvevők 50%-al több XP-t kapnak a hétvége alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)