Hirdetés

Gyomorforgató élmény lesz az Autopsy Simulator

|

Igazából csak idő kérdése volt, hogy mikor érkezik egy játék, amiben boncmesterré válhatunk.

Hirdetés

Manapság szinte már bármilyen témában találhatunk szimulátor játékot. Ha ahhoz van kedvünk, lehetünk egy benzinkút tulajdonosa, de annak sincs akadálya, hogy lenyírjuk a világ összes pázsitját, és szerencsére most már patológiai kihívásokkal is szembenézhetünk, köszönhetően a Woodland Games csapatának.

A Team 17, amelynek a teljesség igénye nélkül olyan címeket köszönhetünk, mint a Hell Let Loose, a két Overcooked!, vagy éppen a Worms széria, most egy újabb izgalmas, és talán minden korábban felkarolt projektjénél hajmeresztőbb játékkal állt a nyilvánosság elé.

Hirdetés

Az Autopsy Simulatorban és valós esetek nyomán lemodellezett holtesteket vizsgálhatunk majd meg, és boncolhatunk fel, hogy azzal segítsük a nyomozások előrehaladását. Ezekben a műveletek során természetesen élethű eszközöket is alkalmaz, épp olyanokat, amiket a kórboncnokok is nap mint nap kézbe vesznek.

Az Autospy Simulator azonban nemcsak egy szimpla patológus szimulátor lesz, ugyanis rendelkezik majd egy teljes értékű kampánnyal is, ami a stílusosan a Dead Memories címet kapta. Ebben a sztoriban, nem meglepő módon, egy rejtélyes ügy részleteit kell majd felgöngyölítenünk, és a megoldáshoz hogy, hogy nem, hullákon keresztül vezet az út.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az Autopsy Simulator idén novemberben a Steam felületén keresztül érkezik PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)