Hirdetés

Gyönyörű helyszíneken utazhatunk át az American Truck Simulator legújabb kiegészítőjével

|

Az SCS Software hat év után sem áll le a szimulátor bővítésével.

Hirdetés

Az American Truck Simulator a 2016-os megjelenése óta rengeteg különböző kiegészítőcsomaggal bővült. A nagyobb DLC-k egész államokkal bővítik az egyébként sem kis térképet, és a következő frissítéssel sem lesz másképp. 

A fejlesztőcsapata már tavaly novemberben beszélt a tizedik állam kiegészítőről, amely már egészen biztosan Montana területei alapján készül. Az SCS Software törekedett arra, hogy nagyon sok látványosságot modellezzen, és a kiegészítő a lehető legrészletesebben adja át Montana hangulatát.

Hirdetés

A kiegészítő csomag hivatalos megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, de a fejlesztők legutóbbi nyilatkozatai alapján már hamarosan elkészülnek a munkával. Addig viszont elkészült egy videó a digitális Montana államról, amelyben közel fél órán át csodálhatjuk a tájat. Felbukkannak látványos hegységek, szellemvárosok, nemzeti parkok, és a folyók melletti sztrádák hangulatát is átélhetjük.

Montana mellett az SCS csapata dolgozik még a Texas kiegészítőn is, amelyet eredetileg tavaly márciusban jelentettek be, de jövő évig még biztosan kell várnunk rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)