Hirdetés

Gyönyörű képeken a Half-Life Opposing Force és Blue Shift rajongói remake csomag

|

A Half-Life szerelmesei nem érték be a Black Mesával, és nem állnak meg addig, amíg a klasszikus FPS minden darabkáját fel nem újítják.

Hirdetés

A Tripmine Studios már évek óta dolgozik az Operation: Black Mesa projekten, aminek célja, hogy modernizálja az első Half-Life két kiegészítőjét, az Opposing Force-ot és a Blue Shiftet. A melóhoz a Source Engine-t használják, és látványban igyekeznek olyan közel maradni a Black Mesa című HL1 remake-hez, amennyire csak lehetséges.

Fontos megjegyezni, hogy ugyan a Black Mesához készül már egy Blue Shift remake a HECU Collective-től, itt most egy teljesen másik projektről van szó, ami egy csomagban akarja felkínálni a két említett kiegészítőt.

Hirdetés

A Tripmine srácai azt ígérik, hogy maradéktalanul visszahozzák a két klasszikus kiegészítést, és ki is bővítik azokat, hogy összeköthessék a Half-Life franchise nagyobb részeinek történeteit. Hogy ez pontosan mit is akar jelenteni, azt még nem tudjuk, de az biztos, hogy a látványra nem lehet panaszunk. Az új screenshotok egy gyönyörű remake-et sejtetnek:

Az Operation: Black Mesa megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)