Hirdetés

Gyönyörű szobor lapul a Dying Light 2 gyűjtői kiadásában, de ez még nem minden

|

Nem csak a Dying Light 2 Stay Human megjelenési dátumára derült fény, hanem ezt is megtudtuk, mit kapnak a borsos áron érkező Collector's Edition vásárlói.

Hirdetés

Tegnap egy nagyjából 30 perces bemutatón prezentálta nekünk a Techland csapata a Dying Light 2 Stay Humant (igen, ez lesz a játék teljes címe). Kiderült többek között a megjelenési dátum is. Könnyű elveszni az információtenger sűrűjében, úgyhogy most külön kiemeljük azt, amiért garantáltan megemelkedik majd a keményvonalas relikviahajhászok pulzusa: gyűjtői kiadásban is le lehet csapni a játékra.

A Dying Light 2 megvásárolható lesz Standard, Deluxe, és Collector's kiadásban, digitálisan pedig Standard, Deluxe, és Ultimate verziók lesznek elérhetőek.

Fontos kiemelni, hogy minden platform és minden verzió előrendelője megkapja a Reload Pack nevű tartalmi csomagok, melyben egy egyedi öltözék, egy siklóernyő skin, valamint egy fegyver található. 

Hirdetés

A gyűjtők számára értelemszerűen a 229,99 dolláros (átszámolva kb. 65 ezer forintos, de ne feledjétek, erre az árra még rájönnek az adók és egyéb nyalánkságok) Collector's Edition a legizgalmasabb.

Ebbe a játékon felül egy művészeti album, egy fémdoboz, egy titkos zugokat feltáró térkép, egy UV zseblámpa, pár UV matrica, és végül, de semmiképpen sem utolsó sorban egy gyönyörűséges szobor kapott helyet.

Az alábbi videó részletesen bemutatja a gyűjtői kiadást.

A jelenlegi tervek szerint a  Dying Light 2 Stay Human 2021. december 7-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)