Hirdetés

Gyönyörű trailerrel mutatkozott be a Tekken 8

|

Katsuhiro Harada és csapata már keményen dolgoznak a Tekken 8-on, most meg is mutattak egy darabkát annak sztorimódjából.

Hirdetés

Az EVO 2022-n kaptunk egy nagyon sejtelmes kis videót, ami a Tekken széria következő fejezetét hivatott belengetni. Akkor Harada még nem mondott semmilyen konkrétumot, már csak azért sem, mert az EVO Tekken videója a Tekken 7 legutóbbi nagy frissítését akarta reflektorfényben tartani.

Most azonban már nincs semmi, ami hátráltatná a Tekken 8 hype beindítását. A ma éjjel felkerült State of Play bemutatóban végre megerősítették a sorozat nyolcadik részének érkezését, és mutattak is egy darabkát a játékból. 

A trailer után kikerült blogposzt megerősítette, hogy a lent látható harcot a Tekken 8 sztorimódjából emelték ki (vagyis nem cinematic átvezetőt kaptunk), így nagyjából el tudjuk képzelni a végleges verzió grafikai szintjét, amit még nehezen tudunk elhinni. Meg az állunkat keresgéljük a padlón.

Hirdetés

Nézzétek meg ti is:

A dagadó izmok és a csattanó ütések között láthatjátok, ahogy Jin Kazama és Kazuya Mishima az ökleikkel sodorják el az esőcseppeket, miközben a háttérben egy hatalmas, szétszakadt tanker hajó közeledik a partvonalhoz. Ilyen látvánnyal nyilván lennének gondjai a PS4-nek és az Xbox One-nak, így ezeket a konzolokat már ki is hagyja a Tekken 8.

Megjelenési dátum még nincs, de azt már tudjuk, hogy a játék érkezik PC-re (Steamen keresztül), PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A Tokyo Game Show keretében remélhetőleg ennél többet is láthatunk majd a játékból.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)