Hirdetés

Gyönyörű új videón láthatjuk a Hogwarts Legacyt

|

Egy bagoly röppen át a Roxforton, hogy fontos üzenetet kézbesítsen.

Hirdetés

Nem könnyű kivárni azt a néhány hetet, ami a Hogwarts Legacy PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S-es változatának megjelenéséig hátravan, és nem teszik a várakozást kényelmesebbé az újabb és újabb előzetesek, amiket a fejlesztők lelkesen mutogatnak nekünk.

Most nem a játékmenetet láthatjuk, hanem a hangulatból szeretne ízelítőt adni a Cinematic trailer, amiben egy rejtélyes alak megbízásából egy bagoly üzenetet kézbesít a Roxfortba, az őt követő kamera pedig megmutatja a boszorkány- és varázslóképző különböző pontjait.

Hirdetés

Láthatjuk például az ebédlőt, felbukkan Félig Fejnélküli Nick, Matilda Weasley professzor, aki fontos szerepet kap a történetben, valamint megtekinthetjük a Tiltott Rengeteget, illetve azt, ahogy diákok pókokat vernek vissza varázslattal, valaki pedig egy hipogriff társaságában Avada Kedavrázik egyet. Sárkány is jutott a videóba, a bagoly őt is hecceli kicsit.

A Hogwarts Legacy a fent említett platformokra február 10-én jelenik meg, PS4-re és Xbox One-ra áprilisban, Switchre pedig júliusban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)