Hirdetés

Gyönyörű videón az új Forza Motorsport, de nem teljes az örömünk

|

A Turn 10 Studios egy videó kíséretében mesélt a következő Forza Motorsportról, de nem mindenről.

Hirdetés

A 2021-ben megjelent Forza Horizon 5-tel rekordot döntött a Playground Games, az autós széria legutóbbi része az Xbox történetének legsikeresebben rajtoló játéka lett. A kevésbé laza hangulatú és nem nyitott világot felvonultató Forza Motorsport alsorozattal azonban 2017-ben jelentkezett utoljára a Turn 10 Studios, szóval éppen itt az ideje, hogy megmutassák, milyen egy versenyjáték, ha a Series X erejét használhatja.

A korábbi részletek és látnivalók, például a tavalyi gameplay bemutató alapján az új Forza Motorsport méltó lesz a generációváltáshoz (az előző, a Forza Motorsport 7 még Xbox One-ra jött): a minőségbeli ugrásról nemcsak a ray tracinggel megtámogatott lenyűgöző látvány gondoskodik majd, hanem a fejlettebb fizika és a változatosabb körülmények (például a dinamikus napszakváltozás) is. 

Hirdetés

A következő Forza Motorsport már az alapoktól kezdve az Xbox Series X/S előnyeit kihasználva készült, és a Turn 10 Studios készen áll arra, hogy még többet mutasson abból, mi vár a széria rajongóira. Az Xbox legelső Developer Directjén ez a játék is reflektorfényt kapott, és megtudhattunk róla számos izgalmas részletet: például azt, hogy több mint 500 lélegzetelállító verda kormánya mögé pattanhatunk majd be, minden kocsin másképpen gyűlik majd a kosz és a kopás is, amiket a 4K és 60 fps-nek köszönhetően minden eddiginél részletesebben láthatunk majd: a nap végén az autónk vizuálisan fogja elmesélni, hogyan telt a napunk a pályákon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A karrier során pedig az autóépítés és -bütykölés lesz a középpontban. A készítők szerint egy utólag beszerzett spoiler nem csak az autók látványán változtat, a játékosok érezni fogják a plusz leszorítóerőt vezetés közben. Hogy pontosan mire számíthatunk tőlük, arról mesél egy kicsit a legújabb videójuk: 

Szomorú, hogy napra pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, így csak annyi bizonyos, hogy valamikor 2023-ban jön a következő Forza Motorsport PC-re és Xbox Series X/S-re, és mint minden saját gyártású Xbox-cím, ez is a Game Pass vendégszeretetét élvezi majd a kezdetektől fogva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)