Hirdetés

Gyorsan pótold a netflixes Marvel-sorozatokat, ha még nem tetted

|

Búcsút inthetünk Luke Cage-nek, Jessica Jonesnak és a többieknek.

Hirdetés

A Netflix és a Marvel még 2013-ban jelentette be, hogy egy csokornyi összefüggő sorozattal bővítik a Marvel-moziverzumot a streaming platformon, így kaptuk meg a Daredevilt, a Jessica Jonest, a Luke Cage-et, az Iron Fistet, a The Defenderst és a The Punishert.

A képregényes óriást birtokló Disney saját szolgáltatása, a Disney+ elindulása miatt azonban okafogyottá vált a partnerség, ezért 2019-ben minden sorozatot elkaszáltak. A leforgatott évadok ugyan elérhetők maradtak, ám a jelek szerint ez sem lesz már sokáig így.

Hirdetés

Több híroldal is arról számolt be, hogy a sorozatok elindításakor a Netflix világszerte kiírja, hogy az adott széria csak március 1-ig nézhető. Természetesen nekünk is az volt az első dolgunk, hogy kipróbáltuk, és a webes felületen egy röpke pillanatra nálunk is felugrott az értesítés, annyi különbséggel, hogy február 28-i határidőt írt.

Az összesen 160 epizódot érintő tisztogatásra a lejáró terjesztési szerződések miatt kerülhetett sor, az viszont elképzelhető, hogy később még visszaköszönnek a szériák a Disney+ felületén. A Marvel-rajongó Netflix-előfizetőknek azonban mindenképp szomorú nap a mai, hiszen nemrég derült ki, hogy a streamszolgáltató bukta a Sonyval kötött egyezségét is, így az HBO Maxre vándorol a Venom 2. - Vérontó és a Pókember: Nincs hazaút is. Kész szerencse, hogy március 8-án az HBO platformja is megérkezik hozzánk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)