Hirdetés

Gyu mester és Mayer kolléga az RTL Klub és a Sport szelet kampányában! - UPDATE!

|

Két kiváló játékújságírónk, Gyu és Mayer is interjút adtak az RTL Klub-nak, ezeket tekinthetitek meg. UPDATE a cikk végén!

Hirdetés

Újabb nagy lépés a GameStar történetében: sok kollega CoolTV-s szereplése után Gyu és Mayer is részt vettek egy, a Sport tuning szelet és az RTL Klub által szervezett kampányban, ahol felkérték őket, hogy beszéljenek valami olyanról, amihez értenek. Míg Mayer a virtuális valóságról, addig Gyu az MMO-król beszélt.

A videókat a képre kattintva érhetitek el, legfölül Mayer szerepel, legalul pedig Gyu videóját tekinthetitek meg. Mi nagyon büszkék vagyunk rájuk, ügyesen helyt álltak. ;) Sok érdekes dolgot tudhattok meg mindkét videóból, érdemes őket megnézni.

UPDATE: Gyu filmje élőben ma este, szeptember 30-án 21 óra 58 perc körül lesz látható egy műsormegszakításban a Csak semmi pánik című Bujtor "Csöpi" István film egyik szünetében. Ismétlése éjjel 0 óra 5 perc körül várható a Hideg csontok című film egyik szünetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)