Hirdetés

Gyűlnek a szereplők - Persona 4: Arena

|

A Persona széria új stílussal próbálkozik, vajon siker lesz a vége?

Hirdetés

A nagysikerű Persona széria 4. része már anime formában is fut egy ideje, valamint a PS Vita-ra is érkezik a remake. A készülőben lévő Persona játékok listáját bővíti a Persona 4: Arena is, ami kitűnik az eddigi részek közül. Az elődöktől eltérően ez egy verekedős darab lesz, amiben a sorozat szereplői esnek majd egymásnak.

 

Kiderült időközben, hogy a harcosok választékát erősíti majd a Velvet Room-ból ismerős hölgy, Elizabeth is, aki Thanatos persona-jával és egy alattomos HP, SP cserélő képességgel száll be a küzdelembe. Mellette a Yasogami High diáktanácsának tagja, Labrys is tiszteletét fogja tenni a játékban, aki méretes baltájával nehezíti majd meg az életünket. A játék arcade változata április elején, a rendes változat pedig április végén debütál Japánban. Azonban Észak-Amerika sem marad ki a jóból, mivel ugyan kis késéssel, de augusztusban hozzájuk is megérkezik majd a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)