Hirdetés

H1Z1 - már több mint 10 millióan próbálták ki a játékot

|

Úgy tűnik, bejött a H1Z1-nek a free-to-play-re átállás, a játék elég komoly mérföldkövet ért el az utóbbi napokban.

Hirdetés

Rendes kavarodás volt az elmúlt hetekben a H1Z1 háza táján. A Daybreak battle royale játéka hosszú idő után kilépett a korai hozzáférésből, érkezett hozzá egy autós mód, majd kicsit később ingyenessé is tették a játékot.

Hirdetés

A free-to-play modellnek hála már azok is kipróbálhatják a H1Z1-t, akik eddig ódzkodtak a stílustól, vagy egyszerűen nem akarak fizetni az early accessért. A játékosbázis szépen fel is duzzadt, a Steamspy adatai alapján már több mint 10 millió egyedi játékos indította el a játékot, és nagyjából 2,3 millió az utolsó két hétben lépett be.

A Fortnite és a PUBG mellett viszont nehéz lesz boldogulnia a hányattatott sorsú IP-nek, ami az egyidőben játszó játékosok számán is meglátszik - nagyjából mindössze 20 ezren játszanak, ami jóval kevesebb a két nagyobb battle royale számainál.

Ti adtok egy esélyt a H1Z1-nek és az Auto Royale-nak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)