Hirdetés

H1Z1 - akár már kétfős csapatokban is nyomathatjuk az autós battle royale-t

|

Megérkezett a játék legújabb frissítése, és bővült egy kicsit az egészen őrült Auto Royale is.

Hirdetés

Nemrég teljesen ingyenessé vált a H1Z1, ami ugyan nem olyan népszerű, mint a PlayerUnknown's Battlegrounds vagy a Fortnite: Battle Royale, de jó móka lehet azoknak, akik szeretik a battle royale harcokat. Az új frissítésnek köszönhetően pedig már nem csak négyfős brigáddal vághatunk bele az autós játékmódba.

Hirdetés

Tegnap befutott a legújabb patch a H1Z1-hez, amivel frissült az Auto Royale, így már arra is van lehetőségünk, hogy mindössze egyetlen pajtásunkkal együtt induljunk csatába, és ne négyen üljünk a kocsiban. Emellett érkezett még egy vadonatúj rakétavető is, aminek ráadásul irányíthatjuk a lövedékét, szóval elég komoly pusztítást lehet vele okozni az ellenfelek soraiban.

A változások teljes listáját erre találjátok.

Nektek hogy tetszik a H1Z1 új játékmódja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)