Hirdetés

H1Z1 - repülő csalók nyilazzák a harcosok klubjának tagjait

|

A legújabb zombis MMO nem kevesebb őrültségnek ad otthont, mint elődei. A mostani káoszra még Tyler Durden is büszke lenne.

Hirdetés

Remélem ti tudjátok, hogy mi a Harcosok Klubjának első szabálya, mert emlékeztetnetek kellene erre a H1Z1 játékosait, akik nyilvánosan verekednek kezdő társaikkal.

A UseTheBooty működtette klub célja, hogy addig győzködjék a kezdőket, amíg azok bele nem mennek egy pusztakezes viadalba. Az ötlet elsőre nagyon gonosznak tűnhet, de bárki, aki már valaha is játszott mondjuk a DayZ-vel az tudja, hogy az ilyesmi ott egy átlagos szerda délután.

Sajnos a fejlesztők már nem szórakoznak ennyire jól a közösségen. A közelmúltban elég durva csalásokkal kezdték kínozni egymást a játékosok. Egyesek repülve lőtték le társaikat a játékban elkészíthető íjjal, ami elsőre mókásnak tűnhet, de az áldozatoknak nagyon nem az.

Szerencsénkre már elkezdték kiszórni a csalókat, és a legkevésbé sem érdekli őket senki mentegetőzése sem.

Egyes csalók egyszerűen nem képesek feladni: ha rákattintotok az első üzenetben lévő linkre, akkor megnézhetitek, hogy a válaszolók között olyan is van, aki már 4 példányt vett a játékból, amiért folyamatosan bannolták. A szívünk szakad meg (nem).


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)