Hirdetés

Ha fejlesztőként játszol online a saját játékoddal, soha ne felejtsd el kikapcsolni a láthatatlanságot

|

Valószínűleg semmilyen szándékosság nem volt az eset mögött, de a H1Z1 egyik fejlesztője láthatatlanul ölte a többi játékost, amíg nem szóltak neki erről.

Hirdetés

Joshua Kriegshauser, a H1Z1 technikai vezetője rendszeresen streameli a játékot Twitchen, ami egy tök jó módszer arra, hogy elérje a játék közösségét. Nem feltétlenül jó viszont, ha említett közösséget véresre lövi a fejlesztői eszköztára minden apró eszközével.

Hirdetés

Kriegshauser ugyanis bekapcsolva felejtette a csak fejlesztőknek elérhető láthatatlanságot, amire már csak akkor jött rá, amikor ellenfele ordított a mikrofonba. A felvételen hallható, hogy Kriegshauser ellenfelei nem látták őt, miközben a fejlesztő éppen ólmot pumpált a hátukba.

Kriegshauser természetesen azonnal kikapcsolta a parancsot, megadta a killt a játékosnak, és a következő meccsen az első dolga volt integetéssel tesztelni, hogy látható-e. Úgy néz ki, hogy egy őszinte feledékenység volt ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)